Tuset centro de negocios en el centro de Barcelona

+34 93 1 770 777

ELS NOSTRES CLIENTS

"El 10 és la màxima nota, l'excel·lent ", com qualificarem a TUSET CENTRE DE NEGOCIS si l'hem posat un 12?

Mª José Nùñez Modrón (Events Barcelo Viajes)

Gràcies per la vostra amabilitat y bon fer, teniu unes bones instal.lacions i un bon equip de professionals.
Sala, Catering, detall decoració sala amb llibres...ha superat les nostres expectatives!!

Ana Leon | (RRHH Random House Mondadori, S.A.)

Una forta abraçada des de França per la gent del Tuset Centre de Negocis. Allà hem gestat aquest petit monstre que està començant a néixer en forma de pel.licula. Moltes gràcies pel vostre tracte i paciencia, desitjo que aquesta no sigui l’última aventura que compartim.

Manel Martinez (Director's assistant Mindscape)

L’equip de Seatwave va estar a Tuset centre de Negocis a Barcelona oferint una conferencia que va ser tot un èxit gràcies a l’ajuda de la Mar i del seu equip de col.laboradors. Moltes gràcies  a Tuset per l’ajuda, les instal.lacions són  fantàstiques i molt ben equipades, els treballadors molt amables.

Seatwave

Merci per tot! merci pel bon rollo que em transmitieu sempre que arribava a la ofi. I gracies per la vostra paciència.
Espero coincidir en una altra ocasió amb vosaltres!

Sandra Marin (Equip de Art Mindscape)

Ha anat tot molt bé i us agraeixo molt el vostre esforç i interès perquè hagi estat tot un èxit.
Esteu segurs que aquesta ha estat la primera de moltes reunions que organitzarem als vostres espais.
Moltes gràcies per tot.

Pep Domenech (Green bit)

Vam estar molt bé! Sóc una amant dels detalls i vaig veure que estaven tots molt ben cuidats. Gràcies per la vostra professionalitat.

Marta Grau (Director of HR, IT and Production at Random House Mondadori, S.A.)

Vull agraïr a Tuset Centre de Negocis, per la qualitat dels seus serveis, les seves instal.lacions i la amabilitat del seus treballadors. Dóna gust veure aquesta vocació pel servei, que tanta falta fa.
Una abraçada, i espero que fins aviat.
Els assistents se’n van anar encantats, en gran part gràcies a vosaltres.

Sebastián Trivière-Casanovas (Director General)

Blocs

2º EDICION BRUNCH MEETINGS TUSET CENTRO DE NEGOCIOS

Tenemos el placer de invitarles a la Segunda Edición de Tuset brunch meetings, espacios donde se ofrecen encuentros, talleres, charlas, workshops, cursos o seminarios organizados por el centro.

En esta ocasión, Como vender a Empresas Sin Rodeos !

 

¿Necesitas herramientas para que tus visitas comerciales sean más productivas?

El ponente Ivan Carniceroformador y consultor de empresas en comunicación estratégica, te explicará sin rodeos las técnicas que te darán mayor control en una reunión de ventas. 

En nuestra charla encontrarás respuestas a: ¿qué estás haciendo mal? ¿cuál es el mejor guión para seguir en la reunión? ¿cómo puedo salvar las objeciones y cerrar el contrato?

 

Contenido simple, directo y al grano, nada de filosofía clásica para llenar el tiempo.

 

Después de la charla, participarás de una actividad de networking en la que conseguirás ayuda real para tu negocio a través de los contactos que allí nos demos cita. Así que ¡no olvides traer tus tarjetas!

Y cerraremos la sesión con un estupendo brunch en el que seguir conociéndonos.

¡Te esperamos!

 

Confirmar asistencia,  plazas limitadas.

 

Miércoles 21 de mayo

De 10 a 12hs.

En Tuset Centro de Negocios

 

  • 10.00 h: Bienvenida a cargo de Natalia Rodriguez de Tuset Centro de Negocios.
  • 10.15 h: "Vender a Empresas" por Ivan Carnicero - Consultor y formador en Comunicación Estratégica.
  • 11:00 h: Actividad de networking sin rodeos
  • 11:30 h: Brunch ofrecido por Central Cafe
1º EDICION BRUNCH MEETINGS TUSET CENTRO DE NEGOCIOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenemos el placer de invitarles a la Primera Edición de Tuset brunch meetings, donde se harán encuentros, talleres, charlas, workshops, cursos o seminarios organizados por el centro.

En esta ocasión, estarán como colaboradores de esta inauguración:

 

Georgia Ferrer, Coach y facilitadora en crecimiento personal, nos hablará sobre “Bienestar interior, como herramienta para crecer profesionalmente”.

 

Hablaremos sobre herramientas para estar cada día un poco más serenos, más presentes, más conscientes, más plenos y más felices,

 

y que esto repercuta en nuestros negocios !

 

 

Miércoles 9 de abril

De 9 a 10hs.

En Tuset Centro de Negocios

 

Desayuno a cargo de Central Café .

Articulo en www.viaempresa.cat

Os ofrecemos el excelente articulo de Vern Bueno en la revista DIGITAL VIA EMPRESA:

 

"Els centres de negocis permeten reduir costos, ofereixen flexibilitat i fomenten el 'coworking', a canvi d’assumir una certa uniformització

 

El fet de treballar en un mateix centre afavoreix el treball cooperatiu.

LES CLAUS

Els espais, equipaments i serveis comuns suposen un gran estalvi i eviten maldecaps

Són ideals per arrencar un negoci, ja que la inversió inicial en estructura es redueix notablement

La pèrdua de visibilitat i d'imatge pròpia són dos dels principals inconvenients

Els centres de negocis proliferen com bolets a Catalunya. Ciutats i territoris d’arreu del país els incentiven, ja sigui des del sector públic o privat, perquè no comptar amb ells equival a perdre competitivitat. Concretament, segons l'Asociación de Centros de Negocios (ACN) a Espanya hi ha uns 250 centres, una xifra encara lluny dels 400 que hi ha a França o dels prop de 900 que hi ha al Regne Unit. "Aquest model de treball està en expansió i encara té molt recorregut; el primer centre de negocis a Espanya només té 35 anys", recorda Juanjo Martínez, vicepresident primer de l'ACN i socidirector de Networkia Business Center.

 

A Catalunya, Acció, l’agència de la Generalitat que dóna suport a la innovació i la internacionalització de les empreses catalanes, en té llistats 23 i la xifra no para d’augmentar. Són una aposta guanyadora en un dels aspectes més importants d’un negoci: la seva localització. Analitzem les claus de l’èxit d’aquests centres, que cada dia més empreses converteixen en casa seva.

 

Tot inclòs

Els centres de negocis (o business centre) compten com a patró comú amb espais individuals de diferents mides, equipats per dur-hi a terme projectes corporatius, i amb àrees comunes d’ús compartit, que solen incloure diferents sales de reunions, cafeteria i zones de descans. També ofereixen serveis bàsics per a l’oficina com són els sistemes de comunicació, fotocopiadora, fax o videoconferència. I hi sumen elements tan importants com el personal administratiu per exercir tasques recepció, telefonista o secretaria, així com el servei de neteja. “L’empresari o professional només cal que vingui amb el seu portàtil, la resta ho posem tot nosaltres”, explica Natalia Rodríguez, directora de Tuset Centre de Negocis, a Barcelona.

 

Estalvi

És el concepte clau que defineix l’avantatge competitiu d’aquests centres.  Segons Martínez, els preus oscil·len entre 150 i 400 euros al mes per un lloc de treball, segons la ubicació i la qualitat de les infraestructures i els serveis. "És un concepte semblant al d'un hotel, on tot està inclòs sense inversions, amb espais exclusius, compartits, manteniment... El criteri de costos es fa per llocs de treball". El seu disseny està pensat per a companyies o professionals independents que busquin una important reducció dels costos respecte les opcions tradicionals de localització, com ara despatxos, edificis d’oficines o locals a peu de carrer.

 

Aquest és el cas de Viatges Elite, una agència de viatges empresarials amb seu a Barcelona. “Teníem un local a peu de carrer, a l’Eixample, i no en podíem assumir els costos”, explica Núria Simón, responsable del negoci. Fa un any que s’han traslladat a un centre de negocis (TusetCN). “Ha estat la millor opció, ara gaudim d’una gran quantitat de serveis a preu mínim”, assegura.

 

Flexibilitat

El principal client dels centres de negoci són les delegacions de grans empreses. "Són delegacions o filials més reduides, però que requereixen un nivell d'infraestructura i qualitat de serveis, semblant als que té la central de la companyia", comenta Martínez. Aquest és el cas d’InterSystems, una empresa de software per al sector sanitari que té la seva seu a Smart Community Trade Center, un centre de negocis de Sant Cugat del Vallès. “Quan vam obrir la nostra delegació a Catalunya érem dues persones. Ara en som vuit, però no hem hagut de mudar-nos”, explica Jordi Calvera, director general de l'empresa. La flexibilitat d’espais i d’instal·lacions que ofereixen aquests centres permeten adequar l’oficina a les necessitats de l’empresa sense trasllats ni altres maldecaps.

 

Usos esporàdics

Moltes empreses requereixen amb una freqüència irregular de sales de reunions per a un número variable de persones. I no els surt a compte gastar-se una morterada per disposar de manera permanent i exclusiva d’aquests espais. Un business centre sol donar accés a sales de diverses mides, amb l’equipament necessari per a cada tipus de meeting -pissarres, projectors, videoconferència- i pagar per elles tan sols quan es necessitin.

 

Un espai ideal per començar

L'altre perfil d'aquests espais són els professionals independents que no necessiten gaire personal però sí una mínina estructura física per treballar. A l’hora d’arrencar un projecte, un de les grans preocupacions radica en la inversió que requereix l’estructura empresarial. Llogar un despatx, pagar-ne la fiança, adequar-lo, comprar mobiliari, donar d’alta els serveis com la llum i la telefonia, contractar un administratiu, disposar de servei de neteja, habilitar una sala de reunions...

 

Tot plegat pot suposar un fre per aquells qui no disposen d’una gran capacitat de despesa inicial o no volen enganxar-se els dits. “Una opció és arrencar el negoci amb una oficina virtual, amb domicili empresarial al centre de negocis i amb la possibilitat de celebrar-hi les reunions amb clients o proveïdors”, expliquen des de Tuset Centro de Negocios.  Si la cosa funciona, es pot pensar en optar per agafar-hi un despatx permanent.

 

'Coworking'

El fet de treballar en un mateix centre compartint espais amb altres empresaris i projectes afavoreix el treball cooperatiu (coworking). “És cert que existeix un intercanvi de coneixements entre diferents professionals, i això sovint acaba convertint-se en projectes conjunts”, destaquen des d’InterSystems.

 

Inconvenients

També n’hi ha. El preu per m2 és més elevat que el d’un despatx tradicional, fet que es compensa amb els nombrosos serveis i equipaments comuns. Un altre fet que hi juga en contra és la uniformitat dels locals, que fa difícil assolir trets diferencials a través de la localització. InterSystems, una multinacional amb presència a més de 25 països, té una imatge, disseny i decoració unificada per a les seves oficines. “Però quan ens instal·lem en un centre de negocis hem de prescindir d’això”, explica Calvera. També cal tenir en compte la pèrdua de visibilitat, ja que no estar a peu de carrer redueix molt l’impacte directe en el vianant.

Ver artículo completo:  http://www.viaempresa.cat/ca/notices/2014/02/una-oficina-multiples-negoc...

 

INVITACION BRINDIS NAVIDAD

Nos complace invitarles a un brindis por estas fiestas, y celebrar juntos el año nuevo.

 

19.12.2013

19.00 H

 

Para que no falten copas, rogamos confirmen asistencia, os esperamos.

Segueix

follow tuset business center

tuset centre de negocis esdeveniments