Tuset centro de negocios en el centro de Barcelona

+34 93 1 770 777

NUESTROS CLIENTES

"El 10 es la máxima nota, el sobresaliente",  ¿como calificaremos a TUSET CENTRE DE NEGOCIS si lo hemos puesto un 12? 

Mª José Nùñez Modrón (Eventos Barcelo Viajes)

Gracias por vuestra amabilidad y buen hacer, contáis con unas buenas instalaciones y un buen equipo de profesionales.
Sala, Catering, detalle  decoración sala con los libros... ha superado nuestras expectativas!!.

Ana Leon | (RRHH Random House Mondadori, S.A.)

Un abrazo grande desde Francia para la gente del Centro. Allí hemos gestado este pequeño monstruo que está empezando a nacer con forma de película. Muchas gracias por vuestro trato y paciencia, ojalá que no sea la última aventura que compartamos.

Manel Martinez (Director's assistant Mindscape)

El equipo de Seatwave estuvo en TusetCN en Barcelona ofreciendo una conferencia que fue todo un éxito gracias a la ayuda de Mar y su equipo de colaboradores. Muchas gracias a Tuset por la ayuda, las instalaciones son fantásticas y bien dotadas, los empleados son muy amables.

Seatwave

Gracias  por todo!Gracias por el buen rollo que transmitíais siempre que llegaba a la oficina.  Y gracias por vuestra paciencia.
Espero coincidir en otra ocasión con vosotros!

Sandra Marin (Equipo de Arte Mindscape)

Ha ido todo muy bien y os agradezco mucho vuestro esfuerzo e interés para que haya sido todo un éxito.
Podéis estar seguros de que ha sido la primera de muchas reuniones que organizaremos en vuestras instalaciones.
Muchas gracias por todo.

Pep Domenech (Green bit)

Estuvimos muy bien! Soy amante de los detalles, vi que estaban todos muy cuidados. Gracias por  vuestra profesionalidad.

Marta Grau (Director of HR, IT and Production at Random House Mondadori, S.A.)

Quiero agradecer al centro TusetCn, por la calidad de su servicio, sus instalaciones y su amabilidad. Da gusto ver esta vocación por el servicio, que tanto hace falta.
Un abrazo y espero hasta pronto.
Los asistentes se fueron encantados, en gran parte gracias a vosotros.

Sebastián Trivière-Casanovas (Director General)

Añadir nuevo comentario

Articulo en www.viaempresa.cat

Os ofrecemos el excelente articulo de Vern Bueno en la revista DIGITAL VIA EMPRESA:

 

"Els centres de negocis permeten reduir costos, ofereixen flexibilitat i fomenten el 'coworking', a canvi d’assumir una certa uniformització

 

El fet de treballar en un mateix centre afavoreix el treball cooperatiu.

LES CLAUS

Els espais, equipaments i serveis comuns suposen un gran estalvi i eviten maldecaps

Són ideals per arrencar un negoci, ja que la inversió inicial en estructura es redueix notablement

La pèrdua de visibilitat i d'imatge pròpia són dos dels principals inconvenients

Els centres de negocis proliferen com bolets a Catalunya. Ciutats i territoris d’arreu del país els incentiven, ja sigui des del sector públic o privat, perquè no comptar amb ells equival a perdre competitivitat. Concretament, segons l'Asociación de Centros de Negocios (ACN) a Espanya hi ha uns 250 centres, una xifra encara lluny dels 400 que hi ha a França o dels prop de 900 que hi ha al Regne Unit. "Aquest model de treball està en expansió i encara té molt recorregut; el primer centre de negocis a Espanya només té 35 anys", recorda Juanjo Martínez, vicepresident primer de l'ACN i socidirector de Networkia Business Center.

 

A Catalunya, Acció, l’agència de la Generalitat que dóna suport a la innovació i la internacionalització de les empreses catalanes, en té llistats 23 i la xifra no para d’augmentar. Són una aposta guanyadora en un dels aspectes més importants d’un negoci: la seva localització. Analitzem les claus de l’èxit d’aquests centres, que cada dia més empreses converteixen en casa seva.

 

Tot inclòs

Els centres de negocis (o business centre) compten com a patró comú amb espais individuals de diferents mides, equipats per dur-hi a terme projectes corporatius, i amb àrees comunes d’ús compartit, que solen incloure diferents sales de reunions, cafeteria i zones de descans. També ofereixen serveis bàsics per a l’oficina com són els sistemes de comunicació, fotocopiadora, fax o videoconferència. I hi sumen elements tan importants com el personal administratiu per exercir tasques recepció, telefonista o secretaria, així com el servei de neteja. “L’empresari o professional només cal que vingui amb el seu portàtil, la resta ho posem tot nosaltres”, explica Natalia Rodríguez, directora de Tuset Centre de Negocis, a Barcelona.

 

Estalvi

És el concepte clau que defineix l’avantatge competitiu d’aquests centres.  Segons Martínez, els preus oscil·len entre 150 i 400 euros al mes per un lloc de treball, segons la ubicació i la qualitat de les infraestructures i els serveis. "És un concepte semblant al d'un hotel, on tot està inclòs sense inversions, amb espais exclusius, compartits, manteniment... El criteri de costos es fa per llocs de treball". El seu disseny està pensat per a companyies o professionals independents que busquin una important reducció dels costos respecte les opcions tradicionals de localització, com ara despatxos, edificis d’oficines o locals a peu de carrer.

 

Aquest és el cas de Viatges Elite, una agència de viatges empresarials amb seu a Barcelona. “Teníem un local a peu de carrer, a l’Eixample, i no en podíem assumir els costos”, explica Núria Simón, responsable del negoci. Fa un any que s’han traslladat a un centre de negocis (TusetCN). “Ha estat la millor opció, ara gaudim d’una gran quantitat de serveis a preu mínim”, assegura.

 

Flexibilitat

El principal client dels centres de negoci són les delegacions de grans empreses. "Són delegacions o filials més reduides, però que requereixen un nivell d'infraestructura i qualitat de serveis, semblant als que té la central de la companyia", comenta Martínez. Aquest és el cas d’InterSystems, una empresa de software per al sector sanitari que té la seva seu a Smart Community Trade Center, un centre de negocis de Sant Cugat del Vallès. “Quan vam obrir la nostra delegació a Catalunya érem dues persones. Ara en som vuit, però no hem hagut de mudar-nos”, explica Jordi Calvera, director general de l'empresa. La flexibilitat d’espais i d’instal·lacions que ofereixen aquests centres permeten adequar l’oficina a les necessitats de l’empresa sense trasllats ni altres maldecaps.

 

Usos esporàdics

Moltes empreses requereixen amb una freqüència irregular de sales de reunions per a un número variable de persones. I no els surt a compte gastar-se una morterada per disposar de manera permanent i exclusiva d’aquests espais. Un business centre sol donar accés a sales de diverses mides, amb l’equipament necessari per a cada tipus de meeting -pissarres, projectors, videoconferència- i pagar per elles tan sols quan es necessitin.

 

Un espai ideal per començar

L'altre perfil d'aquests espais són els professionals independents que no necessiten gaire personal però sí una mínina estructura física per treballar. A l’hora d’arrencar un projecte, un de les grans preocupacions radica en la inversió que requereix l’estructura empresarial. Llogar un despatx, pagar-ne la fiança, adequar-lo, comprar mobiliari, donar d’alta els serveis com la llum i la telefonia, contractar un administratiu, disposar de servei de neteja, habilitar una sala de reunions...

 

Tot plegat pot suposar un fre per aquells qui no disposen d’una gran capacitat de despesa inicial o no volen enganxar-se els dits. “Una opció és arrencar el negoci amb una oficina virtual, amb domicili empresarial al centre de negocis i amb la possibilitat de celebrar-hi les reunions amb clients o proveïdors”, expliquen des de Tuset Centro de Negocios.  Si la cosa funciona, es pot pensar en optar per agafar-hi un despatx permanent.

 

'Coworking'

El fet de treballar en un mateix centre compartint espais amb altres empresaris i projectes afavoreix el treball cooperatiu (coworking). “És cert que existeix un intercanvi de coneixements entre diferents professionals, i això sovint acaba convertint-se en projectes conjunts”, destaquen des d’InterSystems.

 

Inconvenients

També n’hi ha. El preu per m2 és més elevat que el d’un despatx tradicional, fet que es compensa amb els nombrosos serveis i equipaments comuns. Un altre fet que hi juga en contra és la uniformitat dels locals, que fa difícil assolir trets diferencials a través de la localització. InterSystems, una multinacional amb presència a més de 25 països, té una imatge, disseny i decoració unificada per a les seves oficines. “Però quan ens instal·lem en un centre de negocis hem de prescindir d’això”, explica Calvera. També cal tenir en compte la pèrdua de visibilitat, ja que no estar a peu de carrer redueix molt l’impacte directe en el vianant.

Ver artículo completo:  http://www.viaempresa.cat/ca/notices/2014/02/una-oficina-multiples-negoc...

 

Filtered HTML

  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Etiquetas HTML permitidas: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.

Síguenos

follow tuset business center

eventos y salas de reuniones